NOVOSTI

Naš Vrtić generalni sponzor sajma ’’Super Bebac’’

Predškolska ustanova Naš Vrtić je ove godine podržala sajam ’’Super Bebac’’ kao generalni sponzor!

Ova celodnevna manifestacija će se održati 25.maja u TC Stadion i namenjena je deci do 4 godine, kao i njihovim roditeljima, bakama, dekama i ostalima koji žele da ceo dan uživaju u raznovrsnim sadržajima koji su pripremljeni za sve prisutne. Naš Vrtić je deo ovog sajma zato što želimo da uvek budemo u toku sa najnovijim dešavanjima u oblastima vezanim za animaciju i edukaciju dece, da bismo našim mališanima ponudili najbolju uslugu a njihovi roditelji bili bezbrižni i zadovoljni napretkom svojih dečaka i devojčica.

Dok najmlađi uživaju u specijalno organizovanoj modnoj reviji za decu, trci puževa, balu pod maskama i igrici Mali naučnici za decu preko 2 godine, sadržaji za starije će obuhvatati upoznavanje sa proizvodima i uslugama iz sveta ishrane, nege, oblačenja, igračaka, odabira igraonica i vrtića za dete i drugim korisnim informacijama.

Pozivamo sve da nam se pridruže u celodnevnom druženju i uživanju u svemu što smo na sajmu pripremili za vas u subotu, 25.maja u TC Stadion!

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.

Kontakt

Naš vrtić – Autokomanda
Rajka Mitića br. 14 (bivša ulica Banjički Venac 14)

Naš vrtić – Vračar
Šumatovačka 59

Upis i info
+381 63 586 119

E-mail
office@nasvrtic.rs

Pratite nas