O NAMA

Naša priča

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.

Sve što radimo u Našem vrtiću orijentisano je ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo razvijanjem realnog programa kroz projektni pristup učenju, i to u svim uzrasnim grupama, od jaslica do grupe pred polazak u školu. Vaspitači u svom radu zastupaju individualizovani pristup što čini da svako dete dobije maksimum pažnje i da savlada sve izazove učenja novih stvari. To je naravno moguće zahvaljujući kontinuiranom usavršavanju kroz koju sami vaspitači prolaze.

Veliku pažnju poklanjamo i kvalitetu prostora u kome deca borave, te ga zato i smatramo trećim vaspitačem. Prostor je opremljen tako da bude izazovan i da doprinosi da deca „prošire“ svoja razmišljanja, iskustva i doživljaje. Naši prostori bogati su prirodnim , nestruktuiranim i polustruktuiranim materijalima, realnim i autentičnim predmetima i materijalima koji odražavaju realni život dece, porodice i vaspitača. Pored svega navedenog, naši prostori su prostrani, na preko 600m2, sa dvorištem i posebnom salom za realizaciju sportskih igara.

Važno nam je da deca rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jake ličnosti i da vole sebe i druge.

Posebni i specijalizovani programi

U Našem vrtiću se pored razvjanja realnog programa organizuju i drugi oblici vaspitno-obrazovnog rada u vidu posebnih i specijalizovanih programa. Neki od programa koje smo realizovali prethodnih godina su: škola sporta, tekvondo, škola plesa, škola glume, škola engleskog jezika, škola matematike.

Ishrana

Naš vrtić veliki značaj pridaje ishrani dece. Zbog toga obroci koji se služe u vrtiću su na bazi zdrave ishrane, pripremljeni u saradnji sa nutricionistom, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece svih uzrasta.

Porodici je u holu vrtića kao i na aplikaciji početkom svake nedelje dostupan jelovnik za tu nedelju, kako bi mogli da se upoznaju sa sadržajem obroka koje dete u vrtiću konzumira.

Takođe želimo da naglasimo da se najbolja saradnja postiže dobrom komunikacijom i time podstičemo roditelje da budu u kontaktu sa nama, da učestvuju, donose predloge i daju ideje kako bi deci pružili najbolje moguće iskustvo tokom njihovog obrazovanja. Dođite u “Naš vrtić”, na mesto gde deca srećno odrastaju.

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.

Kontakt

Naš vrtić – Autokomanda
Rajka Mitića br. 14 (bivša ulica Banjički Venac 14)

Naš vrtić – Vračar
Šumatovačka 59

Upis i info
+381 63 586 119

E-mail
office@nasvrtic.rs

Pratite nas