NOVOSTI

II SPORTSKA OLIMPIJADA U NAŠEM VRTIĆU

Svetski dan fizičke aktivnosti

Iako nam vremenske prilike još uvek nisu baš prolećne, iskoristili smo topao i lep dan vikenda da okupimo naše mališane, ali i njihove roditelje na II sportskoj olimpijadi na Košutnjaku! Povod je, pored lepog vremena i druženja, bio i Svetski dan fizičke aktivnosti, a kako smatramo da je fizička aktivnost u prirodi veoma važna i neophodna za pravilan razvoj deteta, okolnosti su bile savršene za malo sportke igre.

Na prostranoj poljani, napravili smo brojne poligone, organizovali igrice i discipline poput trke u džakovima, prepreka, igrica za kordinaciju i agilnost, sa loptama i obručima, gde su deca uz pomoć svojih roditelja mogla da se potakmiče, zabave i nasmeju. Učešće roditelja je dalo celom događaju posebnu čar, jer pored dobre zabave, proveli su kvalitetno vreme sa svojim klincima i klincezama. Svako dete je na kraju dobilo i zahvalnicu za učešće, koju su pored fotografija, poneli kući kao uspomenu na ovo lepo druzženje u prirodi i svoje prve sportske poduhvate.

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.

Kontakt

Naš vrtić – Autokomanda
Rajka Mitića br. 14 (bivša ulica Banjički Venac 14)

Naš vrtić – Vračar
Šumatovačka 59

Upis i info
+381 63 586 119

E-mail
office@nasvrtic.rs

Pratite nas