Upis

 Početak / Naš vrtić / Upis


UPIS

Poštovani roditelji,
pre svega želimo da Vam se zahvalimo na interesovanju za naš vrtić. Upis dece za jasle i vrtić, kao i u pripremni predškolski program vrši se tokom cele godine. Praksa PU Naš vrtić je da zakazujemo intervju sa roditeljima budućih članova naše ustanove kako biste u potpunosti bili upoznati sa svim detaljima i izabrali najbolji program za Vaše mališane . Zakazivanje i posetu možete uraditi direktnim telefonskim kontaktom ili slanjem direktnog on line formulara i naše osoblje će Vas kontaktirati.

Prilikom uključivanja vašeg deteta u kolektiv neophodno je dostaviti sledeću dokumentaciju:
• Potvrda od pedijatra da je dete zdravo
• Kopija kartona vakcinacije
• Izvod iz matične knjige rođenih

Prilikom prvog dolaska deteta u vrtić, treba poneti:
– patofne
– rezervnu odeću
– četkicu za zube
– pižamu (ukoliko dete spava u ustanovi)
– cuclu i flašicu (ukoliko ih dete koristi)
– pelene (ukoliko ih dete koristi)
– kremu i vlažne maramice koje dete inače koristi

Prilikom upisa deteta u vrtić roditelj se sa zaposlenima dogovara u vezi adaptacije deteta na kolektiv, dobija plan dnevnih aktivnosti deteta na nedeljnom nivou, a koji je u skladu sa paketom usluga za koji se roditelj opredelio, kao i svoj nalog za pristup kamerama i drugim sadržajima namenjenim roditeljima čija su deca deo ustanove.

Upitnik za upis

Popunite online upitnik za upis. Sva polja naznačena zvezicom moraju biti unešena.

captcha

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.


Pročitaj više

Kontakt