Upis

 Početak / Upis


UPIS

Poštovani roditelji,
pre svega želimo da Vam se zahvalimo na interesovanju za naš vrtić. Upis dece za jasle i vrtić, kao i u pripremni predškolski program vrši se tokom cele godine. Praksa PU Naš vrtić je da zakazujemo intervju sa roditeljima budućih članova naše ustanove kako biste u potpunosti bili upoznati sa svim detaljima i izabrali najbolji program za Vaše mališane . Zakazivanje i posetu možete uraditi direktnim telefonskim kontaktom ili slanjem direktnog on line formulara i naše osoblje će Vas kontaktirati.

Prilikom uključivanja vašeg deteta u kolektiv neophodno je dostaviti sledeću dokumentaciju:
• Potvrda od pedijatra da je dete zdravo
• Kopija kartona vakcinacije
• Izvod iz matične knjige rođenih

Prilikom prvog dolaska deteta u vrtić, treba poneti:
– patofne
– rezervnu odeću
– četkicu za zube
– pižamu (ukoliko dete spava u ustanovi)
– cuclu i flašicu (ukoliko ih dete koristi)
– pelene (ukoliko ih dete koristi)
– kremu i vlažne maramice koje dete inače koristi

Prilikom upisa deteta u vrtić roditelj se sa zaposlenima dogovara u vezi adaptacije deteta na kolektiv, dobija plan dnevnih aktivnosti deteta na nedeljnom nivou, a koji je u skladu sa paketom usluga za koji se roditelj opredelio, kao i svoj nalog za pristup kamerama i drugim sadržajima namenjenim roditeljima čija su deca deo ustanove.

Popunite online formular i zakažite sastanak sa predstavnikom vrtića.

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.


Pročitaj više

Kontakt