O nama

 Početak / O nama


Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.


Sve što radimo u Našem vrtiću orijentisano je ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. To postižemo putem našeg dinamičnog programa za predškolsko obrazovanje, koji sprovodi kvalifikovano osoblje zajedno sa stručnim saradnicima(pedijatar,logoped, psiholog, prof.engleskog jezika, prof.fizičkog vaspitanja i mnogi drugi),vodeći pri tom računa da potrebe svakog pojedinačnog deteta budu ispunjene. Veliku pažnju poklanjamo i kvalitetu sredine u kojoj deca borave,stoga je vaspitno-obrazovni rad sa decom organozovan u savremeno opremljenim prostorijama, ne preko 600m2, brojnim igrovnim i didaktičkim materijalima. Takođe, za potrebe dece uređen je i prilagođen njihovim potrebama prostor na otvorenom(dvorište) kao i fiskulturna sala.


Važno nam je da deca rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jake ličnosti i da vole sebe i druge.


U okviru ostalih aktivnosti Vaša deca će imati prilike da razvijaju i kreativne sposobnosti kroz naše programe plesa, glume kao i da nastave pravilan razvoj kroz naš program „Školica sporta“,”Školica tekvondoa” i još mnoge druge aktivnosti koji sprovodimo u saradnji sa stručnim saradnicima.


Naš vrtić veliki značaj pridaje ishrani dece. Zbog toga obroci koji se služe u vrtiću su na bazi zdrave ishrane, pripremljeni u saradnji sa nutricionistom, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece svih uzrasta.


Takođe želimo da naglasimo da se najbolja saradnja postiže dobrom komunikacijom i time podstičemo roditelje da budu u kontaktu sa nama, da učestvuju, donose predloge i daju ideje kako bi deci pružili najbolje moguće iskustvo tokom njihovog obrazovanja.


Dođite u “Naš vrtić”, na mesto gde deca srećno odrastaju.

Naš vrtić

Naš vrtić je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.


Pročitaj više

Kontakt